Sokan már ismertek az Orosz Föderációban várható közelgő elnökválasztásokról: a dátum, a potenciális jelöltek neve, előzetes besorolása. De nem titok, hogy Putyin továbbra is a 2018-as választások legfőbb kedvence. Az Orosz Föderáció jelenlegi elnöke már régóta hallgatta és elkerülte a választások kinevezésével kapcsolatos kérdéseket, de nem hangzott el.

A sötétben rejtett rejtély

Vladimir Putyin korábban minden lehetséges módon elkerülte a választásokon való részvételével kapcsolatos kérdéseket. Például a válasz arra a kérdésre, hogy nem volt-e ideje megmondani a pekingi sajtótájékoztatón megfogalmazott választási tervekről, az államfő egyértelműen válaszolt: „nem”.

Természetesen Putyin mindig laconikusan és egyértelműen kimondja a mosását, de az ilyen túlzott hiányosság szokatlan. Ez azt sugallja, hogy a kérdés az uralkodó számára egyértelműen kellemetlen volt. Ha aligha lehet kétségbe vonni a jelenlegi elnök férfiasságát és hazafiságát, akkor a közelgő választásokról szóló gondolatok hiányában nehéz elhinni. Nyilvánvaló, hogy Vladimir Vladimirovics terveket készített.Ugyanakkor itt nem teljesen világos: sem a tervet nem építették, sem annyira merész volt, hogy a jelenlétének ténye mély rejtély volt.

Putyin helyett

Putyin a legnagyobb nyerési eséllyel rendelkezik. De tekintsünk más lehetséges versenyzőket is. A jelenlegi miniszterelnök, D. Medvegyev, a szakértők szerint lehetőség van arra, hogy az Orosz Föderáció elnökségét vezesse. Ebben az esetben valószínűleg a 2008-as választások során használt már bevált rendszer, amikor Medvegyev a szavazatok több mint 70% -át kapta. A politikai és gazdasági helyzet 2008-ban azonban alapvetően különbözik a jelenlegi helyzettől. Nyilvánvaló, hogy jelenleg Medvegyev nem a legerősebb jelölt a kormánytól. Különösen az ellenzék hírhedt vizsgálata után.

Ne feledkezzünk meg a Medvegyev népszerűségének erős visszaeséséről a régiókban is, többek között azért, mert a politikusok „szárnyas” mondásai többségükben vannak.

Természetesen elég nagy az esélye a választások megnyerésére. De a győzelem pirrikus lehet a hatalomért. Ha nem „Maidan”, akkor a tömeges tiltakozások hangos szlogenekkel eléggé elképzelhetők. A győzelmének valószínűsége nagyon alacsony.

Dmitrij Medvegyev

A Liberális Demokrata Párt vagy a kommunisták képviselői, akiknek csak 10% -a és az oroszok 17% -a szavazott az utolsó választáson, minimális esélye van a 2018-as győzelemre, a szakértők szerint. Ezeknek a politikai erőknek a szerepe nagyon korlátozott, és nem valószínű, hogy meghaladja az Egyesült Oroszország képviselőit. Zhirinovsky sokkal híresebb az ő kifejezéseiről és hangjairól. Példa egy kis politikusra.

Ha egy politikus szemmel láthatóan abban rejlik, hogy könnyen ellenőrizhető, az emberek nem bíznak benne. A győzelem esélye minimális.

Vladimir Zhirinovsky

Az ellenzéki vezetők - Alekszej Navalny, Mihail Kasyanov és Yavlinsky Grigory - a szakértők előrejelzése szerint 2018-ban is az oroszok támogatása nélkül fognak maradni. Hacsak a gazdasági sokkok nem változtathatják meg a helyzetet, de az olajpiacok helyzete és a nemzeti valuta stabil árfolyama alapján nem várható. Emlékezzünk rá, hogy Alekszej Navalny (a jelenlegi ellenzéki vezető) széles körű népszerűséget kapott a film „Ő nem Dimon az Ön számára” után. Bűnügyi nyilvántartása miatt jelenleg nem fogadják el a választásokat. Hogy ez a dolog megtörtént-e vagy sem - senki sem tudja biztosan. Véleményünk szerint a nyerési esélyei minimálisak.

Alekszej Navalny

Szergej Shoigu, Sergey Ivanov, Vjacseszlav Volodin, Jurij Trutnev, Szergej Lavrov, Szergej Kiriyenko és Anton Vaino nevét az ország elnökségének jelölteként is említik. Az utolsó kettő - a Kreml közigazgatás vezetője és első helyettes-ellenőrzött forrásai - a premieri pályázóknak tekintendők. Továbbá Anton Vaino részvényei meglehetősen magasak, és ez az ígéretes vezető egy idő után átveheti az Orosz Föderáció elnökségét. A feltételezés teljes mértékben indokolt, mert Vaino-t Rotenberg oligarchák és Rostec vezérigazgatója, S. Chemezov támogatja.

Anton Vaino

A rendelkezésre álló adatok szerint T. Golikova (a Számvevőszék vezetője) és E. Nabiullina (a Központi Bank elnöke) szintén szerepel a listán. Azt mondják, Putyin nagyon lenyűgözte mindkét sikerét.

Tatjana Golikova

A közelmúltban a népszerű „társadalmi” Ksenia Sobchak nyilatkozatot tett az orosz elnökjelöléséről 2018-ban. Hisz a győzelmében? Ez aligha lehetséges, és megérti. Talán újra meg akarja adni a popiaritsya-t, vagy ha valakinek a jelölése nyereséges. Az igazi motívumok ismeretlenek maradnak. Azt tanácsoljuk, hogy nézze meg, mit gondol Ksenia a gyermekekről, és hogyan kezeli az embereket, ha érdekeit érinti.

A híres lány is elégedetlen, hogy a szegények megakadályozzák a pihenő gazdagságot, és kéri, hogy emelje fel az idegenforgalmi adót, ezáltal elkülönítve a "nagy" -ot mindenki mástól. Sobchak megosztotta az instagramját a mikroblogjában.

Az elnöki jelöltnek a közönséges emberekről alkotott véleménye sok kívánnivalót hagy maga után. Ksenia Anatolyevna nem kedveli azt a tényt, hogy a „pusztító halandók” ugyanazon az úton haladnak, mint maga. Kíváncsi vagyok, hogyan oldja meg ezt a problémát, ha elnöke lesz?

Most képzeld el, mi fog történni, ha ő igazán elnöke lesz ...

Ksenia Sobchak

A legutóbbi 2018 januári adatai szerint az Orosz Föderáció elnökségének aktuális jelöltjei:

 1. Elvira Agurbash ("Zöld Szövetség") - a "Mortadel" cég első alelnöke.
 2. Sergey Baburin (ROS) - az ISPI RAS kutatója.
 3. Pavel Grudinin (KPRF) - a Lenin State Farm CJSC igazgatója.
 4. Vladimir Zhirinovsky (LDPR) - az LDPR elnöke.
 5. Natalia Lisitsyna (ROT FRONT) - Crane üzemeltető JSC Metallurg Plant Petrostal.
 6. Vladimir Mikhailov (önfejlesztés) - a Kostroma Regionális Duma helyettese.
 7. Stanislav Polishchuk (a társadalmi reformok pártja) - a „Szociális reformok pártjának” elnöke.
 8. Vladimir Putyin (önfejlesztés) - az Orosz Föderáció jelenlegi elnöke.
 9. Ksenia Sobchak („Polgári kezdeményezés”) - újságíró, az „eső” csatorna házigazda.
 10. Maxim Suraykin („Oroszország kommunistái”) - a párt „Oroszország kommunistái” elnöke.
 11. Boris Titov („növekedési párt”) - a „növekedési párt” elnöke.
 12. Alexander Chukhlebov (saját promóció) - Elof Hansson LLC vezérigazgatója.
 13. Yavlinsky Grigory („Yabloko”) - a Yabloko Párt szövetségi politikai bizottságának elnöke.
 14. Irina Volynets (Oroszország Néppártja) - a korrupció elleni párt, az Országos Szülői Bizottság elnöke.

Egy szóval a választás nagyon sokoldalú, de a kérelmezők ilyen bősége csak azt jelenti, hogy Vladimir Vladimirovicsnak nincs igazi helyettesítője.

Lehetséges forgatókönyvek

 1. Ha a helyzet ellenőrzése alatt áll.

Igaz, elméletileg lehetséges, hogy kompromisszumos forgatókönyvet vegyünk fel, amikor Putyin ellenőrzése folytatódik az utód megérkezésével. E rendszer keretében az elnök tisztán reprezentatív funkciókat lát el, és teljes jogú hatalom Vladimir Vladimirovics kezében lesz, aki az Államtanács vezetője lesz.

2. A fórum meghosszabbítása V.V. horgászszezon

Vagyis, úgy, mint ahogyan Vladimir Vladimirovics maga is úgy véli, Putyin egyik legjobban utódja, politikailag erős és teljesen igaz - ő maga. Ha csak az egészség nem fog meghibásodni.

De Putyin szabályának alig meghosszabbítása segít az országnak. Elvégre az elnöksége teljes ideje alatt nem sikerült olyan teljes körű politikai struktúrát létrehozniuk, amely garantálná a fájdalommentes hatalmi változást.

És mit mondhatunk az ellenzék megérkezéséről, még akkor is, ha az irányítás átadása valakinek a sajátjaikba kataklizmákkal telik. A kardinális változások hiánya idővel biztosan a „folytonosság” problémájához vezet, és a kérdés sokkal akutabb lesz.

A várakozások rövidek lesznek. Nyilvánvaló, hogy a Putyin helyére irányuló háború az Alkotmány által engedélyezett utolsó ciklus után azonnal megkezdődik. A közeledő küzdelem visszhangja ma hallható intrigák, botrányok, vizsgálatok, pletykák formájában. És az első előfeltételek alapján ítélve forró lesz!

15 MEGJEGYZÉSEK

 1. az Orosz Föderáció állampolgárai, az Orosz Föderáció elnöke Szergej Lavrov lesz egy távon, és Putyin, Vladimir.Vladimirovics lesz a kormányban. Isten áldja meg őt személyesen, mert ő a cár állampolgára, és OROSZORSZÁG lett a világ közösségének vezetője, és csak FORWARD.

 2. Roman, nézzen kevesebb TV-t. Oroszország nem lehet vezető, amíg a korrupciós szabályok ott vannak. törvénytelen, míg minden orosz állampolgár nem fog méltóságteljesen élni, és a bürokraták az emberek kárára homárot fognak fogyasztani. Hogyan ne fojtsa le ???

 3. Csatlakozom Margarita szavaihoz, a 17. század országa nem szakadék, kivéve a külső ellenségeket és a szegény nyugdíjasokat

 4. semmi személyes, de a politikusokba vetett hit, akik az uralkodásuk 18 éve alatt semmit sem tettek a polgárok többségének életének javítására, nem. És ez a közönséges állampolgárok abszolút számának véleménye.

 5. VÁLASZTÁS - 2018

  Tamara Globa: „A jövőbeni„ választásokon ”*, amikor a sötétség erői azt gondolják, hogy megrongálják a világot és a zsebükben lévő győzelmet, az Oroszország Lélek ** egy szavazattal nyer… És ez lesz a hang Magatartás ... "*

  * 2018. március 18.
  ** A fényerő

 6. Te, az ellenzék x ... te, egy pozitív hozzászóláson vettél részt a tömegben. Mennyit fizetsz érte? Ha összehasonlítjuk a 90-es éveket, amikor lehetetlen volt megoldani a törzs nélküli kérdéseket, az államunk most: az életszínvonal jelentősen nőtt, az új üzemek folyamatosan épülnek, az agrár-ipari komplexum emelkedik, az infláció 4%, a fegyverek a világ legjobb védelmi kiadásai 10 kevesebb, mint a kedvenc Amerikája, amit a denyushki fizet. Olyan gondolatokkal, amelyeket a tömegeknek küldesz, esélyed van arra, hogy elpusztítsa nagy országunkat és nagy embereinket, akkor is elpusztítanak téged, csak egy szerszám - ágyú takarmány geopolitikai ellenségeink számára. Gondolj bele.

  • Sobchak számára akár gyenge gondolkodású, akár ugyanaz a társadalmi oroszlán szavazhat. Mellesleg Franciaországban a nők intézményei jöttek létre, a nőket felemelték ott, ahol voltak, és egy gazdag úriembernek adták el, akinek van családja. oroszlán? ”Szüksége van egy társas oroszlánra?

 7. Grudinin a kommunista párttól és az NPS-től! Ez egy igazi elnök! Ellenkező esetben az orosz ember kihalását nem lehet elkerülni

 8. Xenia!

  Szeretnék neked, vagy inkább nekünk győzelmet az orosz elnökválasztásokon 2018-ban!
  Sok szerencsét!

  Saoshiant *

  * Postás; „Nyitott levél Ksenia Sobchaknak”, 2017. október 23.

 9. Mit gondolsz, maga Ksenia magának a bordélynak kell mennie, politikus? szegycsont, akit hallottam róla az elnökségi verseny előtt. Zhirinovsky jobb srác !!!!! edinorosy, mint az oroszok nyakán lévő paraziták, és nem az, hogy elégedett legyen. és az a tény, hogy a tolvajok Oroszországot úgy rendezik, hogy ellopják a lopást és ellopják. Csak a bűnözéssel kapcsolatos intézkedésekre van szükség.

 10. Gondolkodom: Putyin szavazása mindaz, ami most már van. - Korrupció, tele törvénytelenséggel, igen, és nem látom a programját? Néhányan önkénteseket mutatnak? Tehát ki lesz az a program, amely Putyolt maga vagy az ő ... ????
  Az összes jelöltre gondolok, a programban a legjobbakra és azokra az esetekre, amelyekben látom a DROWED GRUDININ !!! Természetesen most már sok szennyeződés van ráöntve! De ez érthető! Nem várható, hogy az emberek támogatják GUDININA-t !!!

HASZNÁLJA A FELELŐSSÉGT

Kérjük, adja meg a megjegyzést!
Kérjük, írja be ide nevét