Az utazás során az állampolgárok többsége csak egy kritériumra - az árra - figyel. Ez igaz, mert mindenki pihenni szeretne Bali-ban vagy a Maldív-szigeteken, de a kemény valóságok egy realisztikusabb döntést hoznak. Természetesen Oroszország legnépszerűbb turisztikai célpontjai Egyiptom és Törökország. Azonban a világ minden táján turisták nem csak olcsóak, hanem biztonságosan is pihenhetnek.

A brit biztosítótársaság kutatói által kidolgozott kockázati térkép azonosította a legbiztonságosabb országokat. Ehhez vegye figyelembe a bűncselekmények számát (terrorista támadások, gyilkosságok, lopás), az orvosi ellátás szintjét és a közlekedési hozzáférhetőséget. Figyelembe kell venni a járványok, háborúk és természeti katasztrófák kockázatát is.

Van egy olyan embercsoport, aki meg van győződve arról, hogy a repülés és az utazás veszélyes. Ugyanakkor elfelejtik, hogy maguk nem élnek a legbiztonságosabb országokban. Az alábbiakban felsorolt ​​országok valamelyikének pihenése mellett nyugodt és magabiztos lehet az utazás során.

10. Új-Zéland

A sziget oázisa, amelyben annyira akarsz és maradsz benne örökké - ez Új-Zéland. Először is, ez az ország rendkívül drága a turizmus számára, mivel nem könnyű itt eljutni, és maga a járat is sokba kerül. Új-Zélandot fejlett országnak tekintik, és messze van bármely szomszédos országtól, ami magyarázza egyes áruk és szolgáltatások magas költségét. Ugyanakkor a többi itt nem csak kellemes és lenyűgöző lesz, hanem biztonságos is, mivel az új-zélandi biztonsági index 7,42.

9. Dánia

A festői skandináv ország saját pénznemével és magas fejlettségi szintjével tökéletes a családi nyaraláshoz, mert mindenki békében és nyugalomban él. A bűncselekmények, a természeti katasztrófák és a betegségek rendkívül ritkák, így az országról szóló szörnyű hírek nem találhatók. A biztonsági index 7.41.

8. Szingapúr

Kicsi, de ugyanakkor magasan fejlett ország Ázsiában, amely egyszerre városként és államként szolgál - Szingapúr. A városi állam híres látnivalókról és szórakozási helyekről, de fel kell készülnie arra a tényre, hogy több mint száz dollárt kell elhagynia. Itt a magas életszínvonal, a jó fizetések és a csodálatos légkör, de ami a legfontosabb - itt teljesen biztonságos. A bűncselekmények elkövetése rendkívül ritkán történik, így a szingapúri biztonsági index 7,34.

7. Katar

A közel-keleti állam, a Szaúd-Arábiával határos, híres éghajlatáról, homokos strandjairól és magas árairól. A többi itt kellemes és élénk emlék marad az élet számára. A bűnözés magas fejlődése miatt csökkent a természeti katasztrófák és a terrortámadások, és nem zavarják Katarot. Ennek köszönhetően az ország a világ egyik legbiztonságosabbá vált, a biztonsági index - 7,28.

6. Norvégia

Norvégia Skandináv állam, amely fejlett gazdasággal rendelkezik. Kényelmes és kellemes itt élni, a többi, bár drága, teljesen indokolt. Norvégiába utazva számos látnivalót meglátogathat, és a helyi éttermekben ínyenc ételeket fogyaszthat, anélkül, hogy aggódnia kellene a nyaralás miatt. Jelenleg a világ egyik legbiztonságosabb országa, a biztonsági index 7,27.

5. Ausztria

Biztonságosabb európai ország, ahol nincs helye háborúknak és terrortámadásoknak - Ausztria. Ha ez nem a rasszizmus ritkán fordulna elő, Ausztria a világ egyik legbiztonságosabb országává válna. Most évente mintegy 1 erőszakos halál 100 ezer emberre. A törvénytisztelő, magas életszínvonal és az oktatás - mindez biztonságossá teszi az országot mind az élet, mind a turizmus számára. Biztonsági index - 7,08.

4. Portugália

Egy másik biztonságos ország az élet és a kikapcsolódás számára Európában Portugália, az állam, amely a kontinentális Európa legnyugatibb része és az Ibériai-félsziget délnyugati részén található. Több száz arany homokos strand, meleg víz és gyönyörű szálloda található, aminek köszönhetően a többi itt nem csak biztonságos, hanem nagyon kellemes is. Biztonsági index - 7.07.

3. Finnország

Finnország volt az első a három legbiztonságosabb országban a bolygón - Észak-Európában 5,5 millió lakosú ország. Az árak itt átlagosak, az éghajlat nem a legkellemesebb, de a jég, az egyedülálló kilátások és a hegyek - mindezek miatt a turisták évente jönnek, élvezve a fagyos csendet és a természet szépségét. Biztonsági index - 7.04.

2. Svájc

Európa legdrágább országa, mind a turizmus, mind az élet számára - Svájc. Itt kell emlékeznünk arra, hogy itt mindent drága, de az Alpok és a luxusszállodák szépsége megéri. A bankszektor jól fejlett itt, amely a világ minden tájáról gazdag embereket vonz. Svájc nemzetközi banki központ, így a helyiek nem érzik az árszintet, de a turista itt nem lesz könnyű. Ugyanakkor Svájc a bolygónk egyik legbiztonságosabb országa, és egy ilyen utazási pont nagyon fontos.

Az alacsony bűnözési rátát a helyi bűnüldözési rendszer biztosítja, amelynek pontosságát a svájci órákkal lehet összehasonlítani. A magas színvonalú oktatás és a nem igazodó státusz (semlegesség) - ez lehetővé teszi Svájc számára, hogy távol legyen a globális konfliktusoktól és háborúktól, így a második helyen áll a legbiztonságosabb országok között. Biztonsági index - 7.01.

1. Izland

Csodálatos jég ország, ahol van valami látni - ez Izland. Az utóbbi években az ország népszerűvé vált, és az éjszakai kiadások költsége kissé csökkent. Az ENSZ-ben Izlandot a legjobb országnak nevezték el, mert ő volt bolygónk legbiztonságosabb országa. A természet és a környező csend kellemes benyomást kelt a vendégedre, és a magas szintű biztonság, a természeti katasztrófák és az erőszakos halálesetek hiánya a lehető legegyszerűbb és békésebbé teszi a többit. A statisztikák tájékoztató jellegűek, amely szerint a tavalyi évben egy erőszakos halált regisztráltak, míg a lakosság körülbelül 350 ezer embert. Biztonsági index - 6.16.

Oroszországot tekintve a rangsorban a 108. helyen áll, Ukrajna (116) és Oroszország az egyetlen olyan európai ország, amely az Egyesült Államokkal szemben (65.) alacsonyabb.

HASZNÁLJA A FELELŐSSÉGT

Kérjük, adja meg a megjegyzést!
Kérjük, írja be ide nevét