Tartalom:

 1. Alap cipő kiválasztási szabályok
 2. Lábbeli a bőr alatt
 3. Vékony farmer és számos cipő
 4. Lángolt cipő
 5. Barátok és cipő lehetőségek
 6. Cipők klasszikus farmer alatt
 7. Capri nadrág és megfelelő cipő
 8. Cipők banánhoz
 9. Bloomerek: a megfelelő cipő kiválasztása
 10. Cipő alatt szakadt farmer

A farmer minden szekrény tökéletes eleme. Ez a dolog sokoldalú és kényelmes viselet. A legfontosabb a megfelelő felsőruházat és cipő kiválasztása. Ezáltal átalakítja a megjelenését. Egyes nők hajlamosak egyetérteni abban, hogy a farmer bármilyen cipővel illeszkedik. De ez egyáltalán nem így van. Vannak olyan különleges szabályok, amelyek szerint a nadrág minden stílusának meg kell felelnie egy bizonyos lábbeli típusnak.

Alap cipő kiválasztási szabályok

A modern stylistok számos női farmert fejlesztettek ki: lángolt, sovány, klasszikus, széles nadrág és sok más.Ez minden divatista számára egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy elrejtse az ábrán látható hibákat, valamint hangsúlyozza a derék és a csípő eleganciáját. A legfontosabb dolog a megfelelő megközelítés a farmer és a cipő stílusának megválasztásához, amely ideális esetben feleljen meg a kiválasztott női stílusnak. A farmerrel kombinálható cipők kiválasztásakor érdemes néhány alapvető szabályt megjegyezni:

 1. Először is, a farmer nem kombinálható lakkcipővel.
 2. Másodszor, az egyszerű cipők ideálisak bármilyen stílusú nadrághoz.
 3. És ami a legfontosabb - a farmer és a cipő színének összhangban kell lennie.

Vékony cipő farmer

Ez a stílus a nadrágnak tökéletesen néz ki a karcsú, elegáns, hosszú lábakkal rendelkező lányoknál. A duci hölgyeknek jobban el kell kerülniük az ilyen modellek beszerzését, mivel ez az opció inkább illeszkedőnek tekinthető, és kiemeli az összes hibát. A soványot cipőkkel, magas sarkú szandálokkal, csizmákkal kombinálhatja, amelyek elérik a térdmagasságot. Elég magas lányok könnyű vállpánttal vagy balett lakásokkal viselhetik a vékony farmert. De magas sarkú cipő a magas szépségekért kategorikusan ellenjavallt. Mivel a kép elkényeztet, és kellemetlen megjelenést fog tenni.

Slim fit farmer és cipő kiválasztása

A vékony nadrágok vizuálisan meghosszabbíthatják a lábukat, és karcsúságot adhatnak nekik, különösen, ha kombinálják a magas sarkú cipővel. A keskeny nadrágokat el kell hagyni a széles csípővel rendelkező lányoknak, mert tönkreteszi az egész képet. A kúpos farmer gyakran a boka hosszúsága. Végtére is, a hosszabb nadrágok eléggé csúnya harmóniában gyűlhetnek össze, ami elrontja a gyönyörű lábak eleganciáját. A vékony modellekben a cipők és cipők tökéletesek. Ezt a lehetőséget a sportstílus szerelmesei részesítik előnyben. Ezek a farmerek a modern ifjúságot viselik. Különösen harmonikus kinézetű farmer, cipőkkel vagy cipőkkel, elérve a boka magasságát. A hideg évszakban a magabiztosabb hölgyek a cowboy csizmák segítségével szívesebben kiegészítik a szűkített stílust.

Cipők farmer "Flare" alatt

A flare 70-ben jött létre, amikor a hippi stílus uralkodott. Abban az időben divatos és stílusos volt, hogy a lángolt cipőt egy lapos platformon kombinálják. És most ez a divat nem hagy minket. Ebben az időben a flared farmer modern stylistok cipővel vagy balettcipővel készülnek egy szilárd talpon. A cipőkön vagy cipőkön kívül szakadt szegéllyel kell viselni. A szilárd cipők tökéletesek erre a stílusra. Bár a vastag sarok magas szandál - nem a kivétel és a divat szabályai.

Barátnadrág és megfelelő cipő

A férfi farmer stílusa képes eltakarni a női alak hiányosságait. A barátok a lány képét némi kisfiú stílusban adják. Jelenleg nagyon divatos díszíteni az ilyen stílusokat a vágásokkal és szakadt foltokkal. A barátokkal együtt a snickerek és a cipők tökéletesek. A magas sarkú csónakok vagy boka csizmák harmonikusan harmonizálnak az ilyen típusú nadrágokkal. Érdemes azonban emlékezni arra, hogy a barátokat soha nem szabad kombinálni a lakk, a krokodil bőr vagy a hüllő alatt készült cipők cipőjével.

Hogyan válasszunk cipőt egyenes klasszikus farmernek?

A klasszikus nadrágstílus ideális a női szekrényben. Ez azért van, mert ezek a farmerek bármilyen cipővel kombinálhatók. Klasszikus gins - elég univerzális stílus d, amely bármilyen alkalomra alkalmas. A klasszikus farmer tökéletesen illeszkedik a zokni, a mokaszin, a velúr vagy a bőr cipő. Hideg időben ezek lehetnek boka csizmák vagy magas sarkú cipők. De ez csak a karcsú lányokra vonatkozik. Az emberiség gyönyörű felének képviselői, akik meglehetősen hajlékony formájúak, tiszteletben kell tartaniuk a sarok átlagos magasságát. Például nyitott cipő vagy balett lakások.A stilisták többféle lehetőséget kínálnak a farmer egyenes vágására szakadt élekkel, amelyekkel kombinálva széles cipővel és hevederrel ellátott cipőt használhat.

Capri farmer és megfelelő cipő

Egy rövidített lábú farmer, nem minden lány számára alkalmas. Ez annak köszönhető, hogy ez a stílus a nadrág vizuálisan lerövidíti a növekedést. Ezért a "Capri" ajánlott a magas sarkú cipő mellett viselni. Alapvető szabály: a boka területén nincsenek pántok vagy a cipő díszítésének egyéb elemei.

Cipők a banán farmer alatt

Ez a farmer eredeti teljesítménye a fiatalabb generáció számára. Az ívelt stílusvonal teljesen cipőkkel, magas cipőkkel és könnyű szandálokkal néz ki. Ez a stílus a nadrágban is tökéletesen harmonizál. A kép még érdekesebbé válik, ha a magas csapszegű szandáloknak sok szegecse és pánt van. A divatosabb nőknek, akik inkább egy huligán stílusban részesülnek, tisztelegniük kell a férfi stílusos cipővel.

Farmer a "nadrág" stílusban

A nadrágnak ez a változata keleti. Ezek a nadrágok tökéletesen kombinálva vannak a nyitott sarokkal és magas sarkú szandálokkal. A hideg évszakban, különösen az eredeti virágzás a boka sarkú.

Szakadt farmer cipő

Cipők, mokaszinok, szandálok - ez a tökéletes megoldás a szakadt farmer kiegészítésére. A pihentető nadrág és papucs formájában kialakított szekrény tökéletes a pihenésre. Elég kényelmes és praktikus. Különösen azért, mert ez a stílus nem rendelkezik határokkal a divatban.

HASZNÁLJA A FELELŐSSÉGT

Kérjük, adja meg a megjegyzést!
Kérjük, írja be ide nevét