Tartalom:

 1. Nyaralás a tengeren
 2. Nyaralás Oroszországban "all inclusive" árak 2019-ben
 3. Hol pihenhet gyermekekkel 2019 nyarán

Nyaralás Oroszországban egyre népszerűbbé válik. Ezenkívül minden évben az ilyen szabadidő változatosabbá, megfizethetőbbé és kényelmesebbé válik.

Nyaralás Oroszországban a tengeren 2019-ben

Nyáron mindenki a tengerre törekszik. Oroszországban sok hely van, ahol a nyári napsugárzás és a meleg sós hullámok csobbanásai lehetnek.

Sochi

Az orosz üdülőhelyek közül a legnépszerűbbek a Szovjetunió óta Szocsi. A város a Fekete-tenger partján húzódik, és minden évben szépebbé és modernebbé válik. A hely nedves szubtrópusi éghajlata pozitív hatással van a helyi növény- és állatvilágra, és kedvező hatással van a testre, gyógyulásra és keményedésre van szükség. Nyáron az átlagos levegő hőmérséklete 24 és 27 fok között van.

Ha Szocsiban él, úgy tűnik, drágának tűnik, akkor mindig választhat a közeli települések közül, ahol ugyanaz a természet és az éghajlat:

 • Adler;
 • Dagomys;
 • Matsesta és mások.

Költségvetési kikapcsolódást, vendégházakat és moteleket, valamint luxusszállodákat kínál, melyek mindent magukban foglalnak. Egy ilyen utazás 33 000-155 000 rubelt fog fizetni a szolgáltatások listájától és a szállás módjától függően. Ilyen engedélyekben általában repülőjegyek, transzferek és minden, ami a kényelmes tartózkodáshoz szükséges.

Anapa

Az Anapa nyáron nagy a kereslet. A kaukázusi hegyek és a homokos strandokkal kombinált meleg parti víz vonzza a passzív tengerparti nyaralást kedvelőket. A helyi falvak közül a Vityazevo lett a legnépszerűbb. A szállás minden ízlés esetén lehetséges: a kemping sátrától a magas színvonalú szállodákig.

A mediterrán éghajlat forró nyara lehetővé teszi, hogy a tengerben lévő víz jól felmelegedjen, lehetővé téve a kisgyermekekkel való utazást. Az utazás költsége a szálláshely módjától függően 30000-55000 rubel.

Gelendzhik

A tenger és a hegyi éghajlat kombinációja rendkívül hasznosvá teszi a levegőt. Az a tény, hogy a part ezen részét a szél fújja, a csúcsidényben a hő nem olyan kimerítő, mint más régiókban.

A gyönyörű kilátást teljesen élvezheti a felvonó segítségével, amelyből kettő van. A helyek kiválasztása rendkívül széles, ami egy jól fejlett infrastruktúrával együtt a lehető legegyszerűbbé teszi a többit. A hét folyamán itt tartózkodó személy ára körülbelül 25 000 rubel. Az ár általában repülőjegy, transzfer, teljes tartózkodás, étkezés és biztosítás.

Yeisk

Az Azovi-tenger is nagyon vonzó a turisták számára. Például a turisták tömegei sok éve jönnek a Yeiskbe. Sokan közülük rendszeres vendégeknek lettek itt. A vendégházakban, a szabadidős központokban és a szállodákban található szálláshelyek minden szinten lehetővé teszik a lakosság legtöbb szegmensének képviselői számára.

Itt jó ideje lehet az egész családdal. Nyáron a víz 28 fokkal felmelegszik. A szállás módjától függően az ilyen utazás ára is változik:

 • 1100-2300 rubel naponta egy lakásban való lakásra;
 • 1800 és 4500 rubel szobánként.

Az árváltozás attól függ, hogy az ár tartalmazza-e az ételt. Előzetesen meg kell beszélni a bérbeadóval. Az út költségét is külön kell kiszámítani. Moszkva fenntartott helyén egy hely 2600 rubelt fog fizetni, egy 4000 rubel rekeszben. Szentpétervár árából drágább.

Stanitsa golubitskaya

A név ellenére ez a hely nagyon modern. Számos szálláslehetőség áll rendelkezésre, beleértve a hoteleket, a szabadidős központokat, a magánszektor minden lehetőségét. Ezen kívül a parton mindenféle szórakoztató létesítmény látogatható. A faluban megtalálható a legolcsóbb szálláslehetőség, és ezzel egyidejűleg mindent, amire szüksége van a kényelemhez. A bérleti díj 300-800 rubelt naponta egy vendégházban vagy 1500-2900 rubel szobánként.

Kaspiysk (Dagestan)

A Kaszpi-tenger egyike a leginkább gyógyító éghajlattal rendelkező helyeknek. Kaspiysk békével és harmóniával vonzza a turistákat. A tengerparti nyaralás mellett érdekes történelmi kirándulásokat is kínál. A város központi eleme nem üdülőhely, hanem minden, ami a vendégek kényelmes tartózkodásához szükséges.

A szállodai szállás 1500 rubel áron fog fizetni. Az 5500 rubel naponta a legszélesebb körű szolgáltatásokat és teljes panziót kaphatja.

Derbent

Ez a Kaszpi-tenger középpontja. A turistákat itt csodálatos tájak, látnivalók és kényelmes szállás vonzza. A szubtrópusi klíma meleg nyári és kényelmes vízhőmérsékletet biztosít. A városban egy régi erődítmény-komplexum található. Itt lehet mászni és más extrém sportokat. A szállodai szállás ára 1200-3800 rubelt naponta. Megfizethetőbb megoldás a nyaralók és vendégházak. A bérleti díj 600-1000 rubel lesz. Egy lakást naponta 700 főre lehet bérelni.

Nyaralás Oroszországban "all inclusive": árak 2019

Az orosz üdülőhelyeken rengeteg szálláslehetőség kínál szállást az "all inclusive" rendszerben. Ugyanezen rendszer szerint sok utazásszervező kész árut ajánl fel az árba bekerülve.

Szálloda «FioLeto»

Ez a szálloda a családhoz tartozik. Az Anapa városában található szálloda teljes körű szolgáltatást kínál, beleértve a transzfereket, a Wi-Fi-t, a kirándulásokat, a medencét, a társalgót és még sok másat.

Hotel "Azaria"

Az "Azaria" csak három csillagot kapott. Ugyanakkor a szálloda magas szintű kényelmet kínál, mindent magában foglaló rendszerben. Itt teljes panziót kaphat, beleértve a napi három étkezést a "svédasztalos" rendszerben, a közepes ételek, a helyi termelők alkoholtartalma és így tovább.

Szálloda "MoreLeto"

Ebben a szegmensben a MoreLeto 3 * szálloda kiemelkedik. Ez a modern szálloda különböző típusú kikapcsolódást kínál, a különböző ízlést kedvelő turisták számára.

Az "all inclusive" rendszer számos szállodát működik:

 • Heliopark Aqua Resort;
 • Sochi Resort Crystal Orchestra;
 • "Alean Family Resort" hálózat;
 • "Beton Brut";
 • Park Hotel "Romanova";
 • "Bridge Resort";
 • Prometheus Club;
 • „1000 és egy éjszaka” 3 *;
 • Park-Hotel "Sea Dal".

A szállodák és szállodák mellett a panziók, a motelek és a rekreációs központok is működnek az „all inclusive” rendszeren. Például érdemes megemlíteni:

 • „Bagripsh” panzió - Abházia területén található, nem messze a környezetbarát, hideg folyótól, 2 épületből, naponta három étkezésből, további snack-állomásokból, helyi alkoholból;
 • "Burgas" panzió Kudepsta (Adler) faluban, széles körű szolgáltatásokkal, három étkezés naponta;
 • szanatórium "Kis öböl" - Anapa közelében található, 4 épületet foglal magában, kezelést biztosít, egész évben működik, a "Winter Beach" komplexum, a fűtött sós vízzel felszerelt medence, jégpálya;
 • A "Gamma" üdülőhely komplexum Olginka faluban található, nem messze az Agriysky Természetvédelmi Területtől, 350 méterre a kavicsos strandtól, 5 * 16 emelet, 5 épület 4 *, fejlett infrastruktúra, az "ultra all inclusive" rendszer részeként.

Hol pihenhet Oroszországban 2019 nyarán

Gyermekekkel jobb a tengeren pihenni. Ez hasznos éretlen immunitásuk számára, és rengeteg szórakozási lehetőséget biztosít. Természetesen a turizmus leginkább kétségbeesett csodálói gyermekekkel utazhatnak Bajkál-tóba vagy Altajba. De ebben az esetben gondosan fel kell készülnie az utazásra, és figyelembe kell vennie, hogy a szórakoztatás között főként kirándulások és különféle séták lesznek.

A Fekete-tenger partján gyerekekkel ajánlott júliusban és augusztusban utazni. Ekkor a víz már elég meleg lesz, és a szezon végéig még mindig sok idő van. Ebben az időben a régióban sok friss zöldség és gyümölcs. Választhat egy hatalmas üdülőhelyek listájáról:

 • Szocsi;
 • Anapa;
 • Gelendzhik;
 • Számos Krím-üdülőhely (Yalta, Evpatoria, Feodosia);
 • Tuapse;
 • Kabardinka és sokan mások.

Az Azovi-tenger is hasznos a gyermekes családok számára. A gyerekeket itt is a gyermekorvosok ajánlása szerint küldjük el. Ez nagyrészt a jód uralmának köszönhető a levegőben. Mi kedvező hatással van a légzőrendszerre, az idegrendszerre és az endokrin rendszerre. Itt sok év vonzó pont marad:

 • Yeisk;
 • Kuchugury;
 • Golubitskaya falu.

Mindenesetre a túra kiválasztásakor ajánlatos figyelembe venni egy kis turista véleményét. Így minden családtag boldog lesz a közös pihenésükkel.

HASZNÁLJA A FELELŐSSÉGT

Kérjük, adja meg a megjegyzést!
Kérjük, írja be ide nevét