Sokan hozzákapcsolják a kertet a szép virágok szépségéhez és aromájához, az illatos nyugalomhoz, a madarak csicsergéséhez és a szélhez. Ez egy olyan hely, amely megnyugtatja a lelket. És a reggeli séta a gyönyörű kertben egy igazi boldogság és a jó hangulat díja egész nap. Ezeket a helyeket úgy alakították ki, hogy teljes szépségüket érezzék és teljes mértékben élvezhessék. Ezután bemutatjuk a világ 10 legszebb kertjét.

Gyönyörű Mirabel kertek

Klasszikus kert a Versailles-i csodálatos szellemben. A Mirabell-palota kertjében az UNESCO Világörökség része és Salzburg történelmi városának kis része. A kerteket 1606-ban alapították a palotával együtt. Később 1690-ben átépítették a gyönyörű kertet. Most sok szobor, virágágyás található szökőkutakkal.

Luxus királyi botanikus kert Melbourne-ben

Ez a kert világszerte híres. Melbourne szívében, a Yarra folyó partján található. A gazdag kertterületen nyílt herbárium, óvoda, megfigyelőközpont és egy őslakos örökségi ösvény található.Rendszeres időközönként különleges eseményeket tartanak a kertben, mint például a gyermekek jóga, a kertben a filozófia és a hárfa. Ez a gyönyörű kert egyike a legnépszerűbb és kellemesebb látnivalóknak. Az év során több mint 1,5 millió látogató van.

Ji Jang Yuan hihetetlen kertje

Ez a kert a Sihui parkban található. A kert mérete kicsi - csak egy hektár, de a kis terület ellenére feledhetetlen és kellemes benyomást kelthet magasságával és szélességével. A hosszú medence a kert természetes természetét adja. Fent a pavilon. A kertet gyönyörű mesterséges hegy veszi körül. Zhi Chang Yuan számos részlegre oszlik luxus sikátorokkal és pavilonokkal.

Fina Gardens Iránban

Ezek a bájos kertek Kashan városában találhatók. A Garden Fina végül 1590-ben készült el. Valójában Irán legszebb és legrégebbi kertje. Területe 2,3 hektáron helyezkedik el, és teljesen körülveszi a tornyokat. A kertbe belépő víz földalatti csöveken keresztül történik. Sok ciprus és más szép növény van.

A Phoenix-sivatag gazdag botanikus kertje

A Botanikus Kert 1937-ben az Arizona Helyi Flóra és Cactus Lovers Társaság alapította. Sok botanikus kert található az Egyesült Államokban, de a Phoenix sivatagi kertjei a legszebbek és csodálatosabbak. Ebben a botanikus kertben a látogatókat felkérik a sivatagba és a növényvilágba. De készen kell állnia az aszályra és a hőre. Azonban egy felejthetetlen utazás a hatalmas parkban, ragyogó vörös sziklákkal megéri.

Kenrokuen kertek Japánban

A Kenrokuen Garden egyike a három legszebb kertnek Japánban. Ez a hely igazi nyugodt, nyugodt és nyugodt menedékhely. Területe 11,4 hektár. A kert Kanazawa központjának magasságában, Kanazawa vár közelében található. A feudális időkben a birtok a Maeda család tulajdonában volt. A kertet örökségként továbbították generációról generációra. Ebben a tekintetben a kert szépsége és mértéke egyre inkább fejlődött, és ma Japán egyik legszebb része. A kert legszebb évszaka tavasz, mert a virágzó cseresznyefák szépsége túlmutat a szavakon. Ebben az időszakban a kert bejárata két hétig ingyenes.

Versailles-i csodálatos kertek

Versailles-i történelmi kertek nem lenyűgözhetnek, és egyáltalán nem meglepő, hogy ezek híre Európa-szerte. Ezek a fényűző kertek 800 hektáron helyezkednek el és klasszikus francia stílusban készültek. Ez a terület valódi büszkeség volt XIV. Jelenleg a látogatóknak lehetőségük van a napot a kertben tölteni, miközben élvezik a szökőkutakat, a virágokat, a festői kilátásokat és a kanyargós utakat. Ezek a kertek Franciaország egyik leglátogatottabb helyszíne. Évente több mint 6 millió látogatót kapnak.

Majorelle kertjei Marokkóban

A Majorelle-nek tizenkét hektár van, a luxus kék színnel. Ez különbözteti meg a Majorelle-t más botanikus kertektől. A kert tulajdonosa Yves Saint Laurent híres divattervező. Kozmetikumok sorozatának kiadásával még a lakk nevét is a kert nevének tiszteletére hívta. A kert eredeti alkotója Jacques Majorelle festő volt. Még akkor is, ha a kert a világ 50 legszebb kertje volt. Itt van az Iszlám Művészeti Múzeum.

Claude Monet elbűvölő kertje Givernyben

A kertet a francia festészet alapítója hozta létre. Ezek a kertek festményeihez hasonlítanak - gondatlan, de kiegyensúlyozott, világos területek, és a virágok hasonlítanak az ecsetvonásokra. 43 évig a festő gondosan megművelt és kiváló kertjét luxus virágoskertekkel fejlesztette ki. És most már a látogatók milliói megcsodálhatják a kertet. Ügyeljen arra, hogy látogassa meg ezt a kertet, csodálja meg a liliomokat, és menjen a Impresszionizmus Múzeumába.

Kirstenbosch Gardens Cape Town-ban

Kirstenbosch Garden a leghíresebb és legszebb botanikus kert Dél-Afrikában. Ez a kert indokolt, az első helyen sok értékelés miatt hihetetlenül szép helyen.1913-ban alapították a kertet, hogy megőrizzék az ország legritkább növényét. Akkoriban ez volt az első ilyen jellegű botanikus kert világszerte. Leírhatatlan szépsége lenyűgöz és vonzza a látogatókat, arra kényszerítve, hogy újra és újra jöjjön a kertbe. Hihetetlen tájak, csodálatos sikátorok és ritka virágok és növények - mindez látható a világ legszebb kertjében, a Kirstendosh kertben.

Sok kert nagyon szép és vonzó. És mindegyikben van valami egyedi. Ez vonzza a látogatókat. A kert egy olyan hely, ahol pihenhet és pihenhet az örök nyugalomtól. Ezért javasoljuk, hogy a lehető leggyakrabban látogassa meg ezeket a gyönyörű helyeket. A lista áttekintése után az előfizetők minden bizonnyal emlékezni fognak arra, hogy mely kertek a világ legszebbek. Tehát elhalasztani minden dolgot, és menj egy utazásra, és túrázzon ezen nagyszerű helyeken.

HASZNÁLJA A FELELŐSSÉGT

Kérjük, adja meg a megjegyzést!
Kérjük, írja be ide nevét