Ez az anyag inkább a 2017-ben meghaltak emlékezetének esszéje. Sokan kétségtelenül nem egy sorból, hanem egy teljes történetből érdemesek.

Halott 2017 januárjában

Január 1-jén elhunyt Anthony Atkinson, a híres brit tudós és közgazdász, aki létrehozta az Atkinson indexet (az egyik társadalmi egyenlőtlenség mutatója).

atkinson anthony

Január 3-án, 79-kor meghalt a nagy űrhajós, Igor Petrovich Wolf, a Szovjetunió hősének.

Igor Petrovich Wolf

Január 4-én nem lett a Szovjetunió egyik ének-hangszeres együttesének, az énekes gitároknak - Vasilyev Anatolij Nikolaevichnek, alapítója. Halála idején 81 éves volt. Nyilvánvaló, hogy ma nem mindenki érti és ismeri az idők zenei történelmét, de biztosan sokan ismerik olyan személyiségeket, mint Yury Antonov, Irina Ponarovskaya. És végül is, és nem csak az együttes tagjai voltak. Vasziljev életének egy részét különféle művészetek fejlesztésére fordította, de valamilyen okból a sajtóban ritkán emlékeznek rá.

Január 6-án Om Puri indiai színész 66 éves korában halt meg. Emlékezett minket a „Disco Dancer” című filmre, amelyben David Brown szerepét játszotta.

Om puri

Január 12-én a rokonok, a barátok és a közönség elköszönte William Peter Blatty (89 éves) - egy amerikai rendező, író és forgatókönyvíró, aki egy nagyszerű bestselleret - „Exorcist” - hozott létre.

William Bletty

Január 14-én meghalt Solovyov Yury Vasilyevich, nem élt 2 nap és 84 év között. Tehetséges orosz színész volt, az RSFSR tisztelt művésze.

Yuri Soloviev

Január 16-án meghalt Cernan Eugene (82 éves), az amerikai legendás űrhajós, aki ma az utolsó azok közül, akik a Hold felszínén álltak!

Eugene Cernan

Január 19-én megölte Miguel Ferrer híres színészét. A halálos rák a gége rák. Olyan népszerű filmekben játszott, mint a "Twin Peaks", a "RoboCop", valamint a "Marine Police: Los Angeles" sorozatban. Komoly állapotban Miguel még mindig lelkes volt, és addig, amíg az utolsó részt vett a felvételben.

Miguel Ferrer

Ugyanezen a napon a brazil énekes, a Kaoma, a Loalva Braz szólistája nem vált. Halála idején 63 éves volt. A mai események megdöbbentenek a kegyetlenségükben. A bűnözők beléptek a házba, megütötte Brazet, kegyetlenül fenyegette a kést és kirabolták. Ezután Loalva-val együtt elhagyták a bűnözést. A motoros baj miatt a bűnözők úgy döntöttek, hogy az énekesnél együtt égetik az autót.

Loalva Braz

Január 25-én John Hurt meghalt - egy csodálatos színész, akinek bálványai és szerető nézői mindig emlékezni fognak és végtelenül csodálják János ügyes játékát, különösen az Ollivander szerepét. És a „Doctor Who” film rajongói örökre emlékezni fognak a katonai orvosra.

John Hurt

Január 27-én elhunyt Emmanuel Riva, az egyik öreg Oscar-pályázó (a 2013-as Love Ribbon számára).

Emmanuel Riva

Január 28-án meghalt a fehérorosz és szovjet pop-énekes, Alexander Tikhanovich (64 éves), a Verasy egykori tagja.

Január 31. - rokonok és bálványok búcsút mondtak John Wetton zenésznek, aki olyan népszerű zenekarokban játszott, mint Uriah Heep, Roxy Music, Asia, Wishbone Ash, UK.

John Wetton

Halott 2017 februárjában

Február 2-án meghalt 93 éves Max Luscher - egy svájci tudós, egy pszichológus, aki kifejlesztette a Luscher színtesztet.

Max Luscher-min

Georgievich Taratorkin Georgy meghalt február 4-én - az orosz és szovjet színész, az RSFSR idők népművészének.

Taratorkin Georgiy Georgievich

Február 5-én eltűnt a 70 éves svéd színész, Bjørn Justat Triggve Granat. A „The Bridge” című sorozat, a „The Girl with the Dragon Tattoo” - ezekben a szalagokban a Gránátalma volt a legemlékezetesebb számunkra.

Gránátalma, Bjorn

Február 8-án Peter Mansfield meghalt, az orvostudományi Nobel-díj tulajdonosa, amelyet 2003-ban kapott egy MRI feltalálásáért. Kétségtelen, hogy ez egy zseni az ő mezőjében, aminek köszönhetően életek millióit megmentették.

Peter Mansfield

Február 12 - egy másik tehetség elhagyta a világot - Al Jarro (76 éves), Amerika népszerű énekese és jazz zenésze.

Al jerro

Február 13-án meggyilkolták Kim Jong Nam-t, a KNDK vezetőjének (Kim Jong Il) legidősebb fiát. A tragédia Kuala Lumpurban (Malajzia) történt, ami hatalmas botrányt okozott a politika világában.

Kim Jong Nam

Február 19. Ostashev Alekszej Valentinovics, egy 55 éves orosz kettős basszusgitáros és basszusgitáros, aki sok népszerű művészrel színpadra lépett, többek között a híres The Untouchables zenekarban.

Ostashev Alexey Valentinovich

Február 20. - Churkin Vitaly Ivanovics - orosz és szovjet diplomata, az Orosz Föderáció képviselője az ENSZ-ben, és 2006 óta az ENSZ Biztonsági Tanácsának.
Churkin Vitaly Ivanovich
Február 22. - Az orosz és szovjet mozi hihetetlenül tehetséges színésze, az RSFSR Népművésze, Alexey V. Petrenko elhunyt.
Petrenko Alexey Vasilyevich
Február 25. - 36 éves korában Neil Fingleton, egy csodálatos angol kosárlabda játékos és színész, meghalt egy szívrohamban.

Neil Fingleton

Február 27-én nem volt orosz újságíró, producer, a „Várj nekem” program Kushnerov Sergey Anatolyevich

Halott 2017 márciusában

Március 10 - Robert James Waller (77 éves) - amerikai író, a nyilvánosság számára ismert regénye - "Madison megye hídjai".

Robert James Waller

Március 13-án meghalt Richard Sayn-Wittgenstein-Berleburg (82 éves) - dán herceg, Benedict királynő (húga férje) rokona.

Richard Sayn-Wittgenstein-Berleburg

Március 18-án meghalt Chuck Berry legnagyobb rock-zenésze.

Chuck bogyó

Március 20-án David Rockefeller meghalt (101 éves) - a Rockefellers főháza, a híres milliárdos, a politikus és a bankár.

David rockefeller David rockefeller meghalt

Március 21-én meghalt Colin Dexter (86 éves) - egy angol író, a Morse-i felügyelő történetének szerzője.

Colin dexter

Március 22-én meghalt Yukhanovich Ulfsak Lembit (69 éves) - egy észt és szovjet színész, szeretett Hey, Paganel, Til Ulenshpigel.

Lembit Yuhanovich Ulfsak

2017 áprilisában halt meg

Április 1-jén 84 éves korában az orosz és szovjet költő, forgatókönyvíró, rendező, Jevgenyij Yevtushenko meghalt. A halál oka a negyedik fokú rák. A legendás költő teste Peredelkino mellett található, Pasternak sírja közelében.

Április 2 - Olekh Sergey Georgievich (51 éves) - ukrán művész - showman, színész, két projekt résztvevője: „Mask Show” és „Gentleman Show”. Az utolsó napig dolgozott, anélkül, hogy elmondta volna, hogy rákos beteg.

Olekh Sergey Georgievich

Április 8-án halt meg szívelégtelenségben Grechko Georgy Mihailovics (85 éves) - űrhajós, a Szovjetunió hőse, Csehszlovákia.

Grechko Georgiy Mihailovics

Április 12-én, 57-kor, Eddie Murphy testvére, Charles Murphy elhunyt. Nagy amerikai színész és forgatókönyvíró volt, de nem tudta leküzdeni a leukémiát (a jobb oldalon lévő képen).

meghalt Charles Murphy jobb oldalán

2017 májusában halt meg

Május 7-én 71 évesen halt meg, Vladimir Bogin, a Maly Színház népművésze, filmszínész. Között a kedvenc közönség a szalagok az ő részvételével, "Apák és fiúk", "Séta az úton" és mások.

Május 12-én meghalt Borisovics Sherstnev (77 éves), a színház, a film és a televízió utánozhatatlan színésze.

Sherstnev Yuri Borisovich

Május 14-én az RSFSR népi művésze, a népszerű szovjet színésznő, Kartasheva Irina Pavlovna nem vált. 95 éves volt a halála idején.

Kartasheva Irina

Ugyanezen a napon meghalt az amerikai híres színész és az Emmy-díjas Powers Booth.

Powers Booth

Május 16-án Oleg Borisovich Vidov egy 73 éves súlyos betegség után halt meg. Szovjet színész, rendező, termelő örökre a rokonok, rokonok és rajongók emlékére marad.

meghalt Vidov Oleg

A film grafikája "Sok szerencsét uraim. Faj Slavin hadnagy

Típusok Oleg

Május 18-án megismerkedett a legnagyobb rockzenész, zeneszerző és gitáros Chris Cornell hirtelen halálával, aki csak 52 éves volt.

Chris Cornell

Május 22-én 78 éves korában Vladimir Ivanovics Pereturin meghalt - egy híres sport kommentátor, és korábban egy focista (védő). Csak egy nap maradt a 79. születésnapjaig.

Pereturin Vladimir Ivanovics

Ugyanazon a napon, 94 éves korában Dina Merrill meghalt - egy híres hollywoodi színésznő és szocialista.

 Dina Merrill

Május 23-án a világot megdöbbentette az elviselhetetlen Roger Moore halálának hírei. Nagy-Britannia kultikus színésze, producere és forgatókönyvírója, aki minden James Bond „ügynök 007” szeretett, életét 90. évére hagyta.

Roger moore színész Roger moore

Halott 2017 júniusában

Június 13-án meghalt a „Pszichiátriai csaták” című műsor sztárja (29 év). Az ismert adatok szerint a lány a hatodik emeletről a barátjával való veszekedés után esett. Novoselova a show hetedik szezonjának egyik botrányosabb és kiszámíthatatlan résztvevője volt. A szavazás eredményei szerint Ilona a második helyen állt, majd Alekszej Pokhabov megnyerte a show-t.

Június 15-én meghalt Aleksey Batalov (88 éves) - a szovjet mozi híres színésze, a „My Dear Man”, a „Rumyantsev's Case”, a „Moszkva nem hisz a könnyekben” című filmjeinek hőse. comb.

Június 16. nem volt politikus Helmut Kohl. Németország kiemelkedő kancellárja jelentős szerepet játszott a Németország és Oroszország közötti kapcsolatok javításában, valamint Európa egyesítésében.

Június 21-én elhunyt a KGB őrnagy és a szovjet hírszerző tiszt Juri Drozdov (91).

Június 29-én nem lett a híres orosz popcsapat „Ivanushki International” Oleg Yakovlev korábbi szólistája. Kétoldalú tüdőgyulladás volt diagnosztizálva. A zenész szíve nem tudta megtartani a szövődményeket. Halála idején mindössze 47 éves volt.

Halott 2017 júliusában

Daniel Granin író július 4-én halt meg, két évvel a 100 éves koruk előtt. Tagja volt a Nagy Honvédő Háborúnak, az Orosz Föderáció és a Szovjetunió állami díjának, a szocialista munka hősének. Granin regényei az egész Szovjetunióban híressé váltak - „A keresők”, „Az esküvő után”, „Viharra megyek”.

A július 9-én 87 éves korában Ilya Glazunov művész nem lett. 1987-től az élet utolsó napjáig ő volt az orosz festészeti akadémia rektora, aki sok festményt kapott a történelmi festészet műfajában.

Július 20-án 42 éves korában Chester Bennington meghalt - a Linkin Park zenekar vezető énekese. Szerettei szerint Bennington a drogoktól és az alkoholtól függött, és végül úgy döntött, hogy öngyilkosságot követ el.

Július 30-án nem lett fiatal zenész - a LSP Roma roma angol (29 éves) előadó és zeneszerző. Semmi sem ismert a halál okáról.

Július 31-én Jeanne Moreau (89 éves) meghalt - a 60-as évek híres francia színésznője, aki 142 filmben játszott - Lovers, Lift to the Scaffold, Maid naplója, Jules és Jim, Night, stb.

Halott 2017 augusztusában

Augusztus 16-án Oroszországot megdöbbentette a híres orosz és szovjet filmszínész, Vera Glagoleva halála. A színésznő nem tudta leküzdeni a rákot, és 61 évesen halt meg. Híressé vált a „Ne lődd le a fehér hattyúkat” című filmjeiben, „Marry the Captain”, „Tisztelettel”, „Torpedó bombázók” és sokan mások. Ezen kívül Glagoleva nemrég aktívan részt vett a rendezésben.

Augusztus 23-án meghalt Dallas McCarver - egy fiatal, 26 éves amerikai testépítő, aki az olimpia címének versenyzője. A helyi média szerint McKarveru blokkolta egy idegen tárgy lélegzetét, még részletesebb tények még ismeretlenek.

45. augusztus 45-én meghalt a világhírű amerikai testépítő, Rich Piana. A pályafutása mellett Rich is részt vett a blogolásban és a vállalkozói szellemben. Egy testépítő halála Bradley Martin barátjának szájából vált ismertté, aki közzétette a tragikus híreket Instagramjában.

Augusztus 14-én Pian öntudatlanul találták otthonában, élete utolsó napjait kómában töltötték. A médiajelentések szerint Rich nagy adagot szedett egy speciális gyógyszerből (polimetil-metakrilát), az úgynevezett "szerves üvegből".

Augusztus 30-án az Egyesült Államok búcsút mondott a legendás Louise Haynek, egy nagy pszichológusnak és oratónak, a népszerű önsegítő mozgalom egyik alapítójának, amely pontosan a Louise honlapján vált ismertté. 91 évesen halt meg.

Halott 2017 szeptemberében

Szeptember 4. - 30 éves korában Stella Baranovskaya.

Katya Gordon énekes írt erről Instagramban. Stella lymphoblastikus leukémia volt. Az elmúlt napokban szörnyű fájdalmat szenvedett, és nem tudott járni. A színésznő ötéves fia ma már anya nélkül marad.

Szeptember 14-én elhunyt Rada Zmikhnovskaya, az orosz zenekar Band Eros egykori tagja. A halál hivatalos oka a vérzéses stroke volt.

Szeptember 23-án halt meg Nikolai Godovikov színész (67 éves), aki a szovjet polgárok több millió kedvelt, Petruha híres szerepét játszotta a „Sivatagi Fehér Nap” című filmben. A halál oka a rák.

Szeptember 26-án megismerték a 37 éves Natalia Yunnikova halálát, a "Mukhtar visszatérése" című sorozat csillagát. Egykori házastársa, Anton Fedotov szerint Natalia stroke-ot szenvedett (kiterjedt agyi vérzés). Szeptember 22-én elvesztette az eszméletét. Az orvosok mesterséges kómába vezették be a színésznőt. Yunnikova a tudat visszaállítása nélkül halt meg.

Ugyanezen a napon meghalt a Szovjetunió Belousova Lyudmila legendás figurája.

Négyszeres világ és európai bajnok, Oleg Protopopovdal párosítva, 81 éves korában halt meg Svájcban hosszú betegség után. Ljudmila Evgenievna testét hamvasztották.

Szeptember 27-én Moszkvában történt balesetben egy fiatal színész, Egor Klinaev (18 éves), ismert a TV-sorozatról. Szörnyű véletlenszerűen Klinaev megállt, hogy segítsen a járművezetőknek egy balesetben, és akkoriban egy másik autó kerekei alatt volt, amely nyilvánvalóan nem vette észre a történt balesetet.

Szeptember 30-án, 73-kor, Menshikov Andrei, szovjet és orosz költő, forgatókönyvíró, drámaíró és a KVN egyik első alapítója eltűnt. Emellett Andrei Viktorovich több száz vers és dal szerzője, sokáig dolgozott az orosz és szovjet televízión, és a legnépszerűbb programok „Come on, girls!”, „Good night, kids”, „Merry guys”, stb.

Halott 2017 októberében

Október 9-én 82 éves korában meghalt a kiváló gyógyító, filozófus és író Allan Chumak. Ezt közölte közeli barátja, Dmitry Gordon. Allan 80-90-ben Oroszország egyik leghíresebb gyógyítója volt.A televíziós ülései egymillió nézőt gyűjtöttek a képernyők előtt.

Október 15-én elhunyt az orosz színész, Dmitry Maryanov. Lobnya külvárosában halt meg a kórház felé vezető úton. A REN TV-csatorna adatai szerint az orvosi vizsgálat eredményeként kiderült, hogy a művész szíve megállt az akut vérveszteség miatt. A tragédia oka az összeférhetetlen gyógyszerek kombinációja volt.

Halott 2017 novemberében

November 10-én Oroszországot megdöbbentette a hír, hogy Mihail Zadornov, a leghíresebb és legismertebb humorista, szatirikus író halála volt. Mielőtt elérte a 70-et, elhunyt egy évvel ezelőtt diagnosztizált progresszív agydaganatból. 2016 novemberében Mihail Nikolajevics működött Németországban, de a művelet nem hozta a kívánt eredményt, és a további kemoterápiát sem. Halála előtt néhány nappal Zadornov elfogadta az ortodox hitet, bár korábban a pogányság támogatója volt.

November 11-én a népszerű TV-házigazda és Boris Notkin újságíró nem vált. Pszichológiailag képtelen volt ellenállni a negyedik szakasz rákos megbetegedésének és öngyilkosságnak.

November 15-én Gustav Ar meghalt - egy amerikai rapper, Lil Peep néven ismert. Ismert adatok szerint egy 21 éves zenész meghalt a kábítószer-túladagolásból. Gustav testét a túra során a buszon találták. Ezen a napon Tucson városában (Arizona) koncertet tartottak. A megdöbbent barátok azonnal elvitték a fickót a kórházba, de nem tudták menteni a zenészt.

November 22-én Londonban, meghalt opera énekes és népművész Oroszország Dmitrij Hvorostovsky. 2015 júniusában Dmitryt agydaganattal diagnosztizálták. Amint a művész megtudta a betegséget, azonnal megszüntette az összes előadást, és kemoterápiát folytatott. A kezelés után a színész visszatért a Metropolitan Operába New Yorkban 2015. augusztus 25-én. 2016 decemberében a betegség elkezdett haladni. Dmitry 56 éves korában halt meg. Legutóbb (2017. október 16.) 55 éves volt.

Halott 2017 decemberében

December 9-én meghalt a Szovjetunió Népművésze, színházi és filmszínész Leonid Bronevoy (88 év).

Több tucat szerepet játszott a „Szerelem Formula”, „Pokrovskie Vorota”, „Az Munchausen” filmekben, de az igazi népszerűség Heinrich Muller szerepe után érkezett a „Tizenhét pillanatnyi tavasz” című filmbe.

December 10-én Charles Green meghalt - az Egyesült Államokban a legnépszerűbb internetes személy, aki a „TheAngryGrandpaShow”, a „Nagypapa sarok” című csatornáját vezette az Angry Grandfather (AGP) álnév alatt. A szegény Károly súlyosan beteg volt és a májcirrózis okozta szövődmények miatt halt meg.

December 18-án elhunyt egy fiatal dél-koreai zenész, a SHINee csoport énekese, Kim Jonghin (27 év). Sajnos, a srác nem tudott megbirkózni a mély depresszióval és elvesztette a pontszámot.

Kedves olvasóink! Üdvözöljük az Ön visszajelzését és meleg szavait a személyiségekről, akik az Önök számára ismertek ezen a listán.

38 MEGJEGYZÉSEK

 1. köszönöm az információt, most már tudom, hogy ki még velünk van, és aki már nem az örök emléke azoknak, akiket a korábbi évekről tudtak, néha néztem és meglepődöm - nem hiszem el, hogy nincs többé

 2. "... Szerettei szerint Bennington drogoktól és alkoholtól függött, végül úgy döntött, hogy öngyilkosságot követ el." Nem újságírók, bloggerek! Néhány sárga sajtóban tájékoztatást kapott és obumban jelent meg. Bár nem szégyenülne meg. Megtévesztették egy ilyen személy nevét!

  • „16 éves koráig minden lehetséges alkoholt és kábítószert próbált meg. 17-kor anyja felé költözött, akit annyira megdöbbentett, hogy elszabadult a kábítószer-rabja, és megtiltotta, hogy elhagyja a házat. Továbbra is "felbomlott", továbbra is inni. Hamarosan, ahogy maga is elismeri, „teljesen krónikus alkoholossá” vált. Az ezt követő években az alkoholizmus még mindig emlékeztet magára. ”@Wikipedia
   Nem akartuk bántani senki érzéseit, hanem egyszerűen kiemelte az információt.

   • És mivel a Wikipédia megbízható információforrássá vált? Tudja, hogy bárki beírhatja és helyesbítheti az adatokat? A többi szereplő fele nincs helyesen jelezve. Jöjjön el és olvassa el, mit írnak a barátai és a csoport tagjai az intézetben

  • Igen, ellenőrizze az adatokat, mielőtt rágalmazást írna. Éppen ellenkezőleg, a szorosok megzavartak az öngyilkosság okairól. És hangsúlyozta, hogy nem volt probléma a kábítószerekkel! Javítsa meg a cikket!

   • Chester mentálisan kiegyensúlyozatlan ember volt. Természetesen korábban a kábítószerek és az alkohol használata érezte magát. A rádió egyik interjújában, néhány nappal a halála előtt, bevallotta problémáit, azt mondta, hogy attól tart, hogy egyedül lesz önmagával, mintha segítséget kérne, de sajnos senki nem hallott

 3. 2017. június 13. - 29 éves Novoselova Ilona, ​​a „Pszichiátriai csata” 7. évadának döntője meghalt.
  2017. szeptember 14. - meghalt a 38 éves Rada Zmihnovskaya, a Band'Eros csoport korábbi tagja.
  2017. szeptember 4. - 30 éves színésznő, Stella Baranovskaya meghalt a rákban.

 4. 2017. november 29. meghalt őszinte. tisztességes. szorgalmas ember Sigoshin Yuri Mikhailovich. Világítsd meg a memóriáját és az örök pihenést. Isten nyugodt a királyságától, 68 éves volt, szörnyű onkológia, rák ...

 5. Chester öngyilkos lett barátja, Chris Cornell születésnapján. Azt hiszem, ez egy fontos tény. Cornell halála is okozhatta Bennington öngyilkosságát.

 6. Mivel a drogfüggő túladagolásból hajlott, a szerző nem vette észre, hogy november 23-án hiányzott Nikolai Godovikov, az All-Union Petruha.
  Nem jó ...

 7. 2017-ben elhagyták Mir Navi-t:
  Vladimir Tolokonnikov színész - Poligrafovich Sharikov Polygraph-ot játszotta a „Kutya szíve” című filmben (1988)
  a Föld felfedezője, Mira körül, az idő, UFO - Vadim Chernobrov
  Nyelvkutató - Vjacseszlav Ivanov
  Nyelvkutató - Andrej Zaliznyak
  Minden élő - Jó.

 8. Csak egy sárga sajtó. A nagy Chester Bennington nem alkoholizmus és drogok miatt halt meg. Nem tudom, nem nyilatkozom. Természetesen nem tartottam gyertyát, de az a tény, hogy Bennington alkoholista és drogfüggő, csak egy kibaszott sárga sajtót írt, ami így van.

HASZNÁLJA A FELELŐSSÉGT

Kérjük, adja meg a megjegyzést!
Kérjük, írja be ide nevét