Az Anubisa tetoválás nem vonatkozik a hagyományos vagy hagyományos megoldásokra, amelyeket gyakran férfiak vagy lányok használnak. Anubis egy ókori egyiptomi isten, amelyet egy emberi testben egy kutya vagy egy kabát fejével inkarnáltak. Egy ilyen kép lényege erős energia töltéssel telített, mély lelki és szent értelme van, mély múltban rejtve. Ahogy a történelem tanulságaiból jól ismert, Anubis a halottak birodalmának és a következő világ uralkodójának védőszentje volt.

A tetoválás Anubis népszerű a miszticizmusra hajlamos emberek körében, valamint azok, akik úgy vélik, hogy a rajz képes védeni a gonosz szellemektől és befolyásától. Gyakran előfordul, hogy az isteni lény önmagában van ábrázolva, de azt is szeretik kiegészíteni a súlyokkal, a múmia Sechemmel és a másik világ jelképeivel. Nem kevésbé érdekes lehetőség - Anubis az isten Ra.

Tattoo Anubis: jelentése

Egyiptom témája érdekes és titokzatos, ami sok embert vonz a modern világba.Mint tudják, Egyiptom egy nagy és ősi civilizáció, amely sok rejtélyt és titkot rejt magában, amit ma nem lehet megoldani. A misztika nemcsak a kultúrájukban és az építészetben rejlik, hanem a szimbolizmusban is, amelyet most tetoválásként használnak.

A legnépszerűbb egyiptomi szimbólumok közé tartozik az Ra, a skarabok, az ankhi és más mitikus tárgyak vagy szimbólumok szeme. A legtöbb tetováló művész azt mondja, hogy az egyiptomi téma elavult és nem releváns, de csak részleges jog. A lényeg az, hogy az elmúlt években sokan figyelmet fordítottak az ókori egyiptomi istenekre és azok képére, például Ra vagy Anubis istenre.

Először is, Isten képe az erő és az energia személyisége, azonban az, ami pontosan hozza a tetoválást Anubis arculatához, az rejtély marad, amit senki sem tud megoldani. Anubis Egyiptom leg titokzatosabb és felderítetlenebb istene, akit a halottak és az élet utáni védőszentnek tartottak. Ebben a tekintetben sokan negatív véleményt adnak a tetoválásról a képpel, hiszen Anubis tetoválása csak problémákat vonzhat.

Anubis egy isten, aki közvetíti a halottakat, akiknek más világba kell mennie. Ugyanakkor ő a mérgek és a kábítószerek kezelője, így a modern világban Anubis olyan isten, aki megnyitja az utat, amelynek lehetőségei végtelenek. A vázlat kiválasztásakor a legtöbb klasszikus képet választja, amely emberi formában ábrázolja az Istent a sálkal vagy a kutyával.

Tetoválás Anubis: lányoknak, fiúknak és foglyoknak

Meg kell jegyezni, hogy az ókori egyiptomi isten képe univerzális megoldás, és mind a lányok, mind a férfiak számára használható. Az erősebb szex tagjai számára Anubis a halálra való hajlandóság, a sötét és a fény egyensúlya az emberi lélekben, a sötét oldal belső irányításának képessége. Korábban csak negatív értékek kerültek az Anubis képébe, de most mindent drámaian megváltozott. Az erősebb nemek képviselője, aki az Anubis tetoválást választotta, kijelenti, hogy képes megtalálni a megfelelő életmódot, és követni, tartani az összes problémát és kudarcot. Szintén tetovált népszerű a nehéz sorsú férfiak körében, hisz abban, hogy minden fényes és jó még jön.

Ami a lányokat illeti, kevésbé gyakran használják az isteni lények tetoválását, mivel tiszteletben tartják a megjelenésüket és felismerik a nőiesebb és pályázati szimbólumokat. Mindazonáltal vannak olyan lányok, akik az Anubis tetoválást a testen és jó okból használják, mert számukra az irigylésre méltó értelemben, a problémáktól való félelem és a legyőzés képességében szimbolizál.

Egy tetoválás, amely az ókori egyiptomi istenet Anubist ábrázolja a foglyok számára, nem rendelkezik különösebb jelentéssel vagy rejtett jelentéssel. Gyakran előfordul, hogy egy ilyen tetoválás a cellatársaik megijesztésére szolgál, mert a tetoválás ijesztő és nagyon titokzatos. Az Anubis tetoválás akkor is használható, ha a fogoly nehéz választással szembesül - folytatja a bűncselekményeket, vagy megváltoztatja az életét, a korrekció útját. Úgy gondolják, hogy Anubis bizalmat ad, segít választani, jelezve, hogy a lélek világos vagy sötét oldalát meg kell hallgatni a jövőben.

Anubis Tattoo: szín, stílus és vázlat kiválasztása

A tetoválás Anubis képével a test bármely részére alkalmazható, mivel a tetoválások jelentése nem változik. A testterület kiválasztásakor figyelembe kell vennie a saját preferenciáit, fontos annak megállapítása, hogy a tetoválás mindenki számára látható lesz, vagy eltűnik a ruházat alatt. Általában a kép nagyszerűnek tűnik, ha nagy, ezért gyakran használják az Anubis tetoválást a test következő részein:

  • Spina.
  • Váll.
  • Hand.
  • Borjú lábak.
  • Mellkasi.

Ami a színtartományt illeti, három színt használnak a tetoválás létrehozásához:

  • Fekete - kapcsolat a másik világgal.
  • A zöld a feltámadás szimbóluma.
  • Fehér - kötszerek megjelenítésére abban az esetben, ha Anubis egy múmiában van.

Amikor kiválaszt egy vázlatot, megtekintheti az elkészült munka lehetőségeit az interneten, fordulhat szakemberhez, vagy készíthet saját kompozíciót. A legtöbb esetben az Anubis önálló képként, álló helyzetben vagy múmiaként van ábrázolva. Megtalálhatók olyan lehetőségek is, ahol a múmia, a sedhem, a ankh vagy a súlyok - a másik világ szimbólumai - ábrázolják. Az ókori sírok feltárása során készített igazi történelmi fényképek közül választhat egy vázlatot a tetoválás jövőjéről.

Az eredeti lehetőségek közül jegyezzük meg a vázlatot, amely Anubis istenét ábrázolja a kezében lévő szívvel - az ember egész élete során tett jó cselekedetek szimbóluma. Szintén igény van egy pár istenek - Anubis és Ra. Mint tudod, Ra a napisten isten, aki az ókori Egyiptom legfőbb isteni teremtése. Érdekes lehetőség lenne a Ra és Anubis közötti küzdelem tetoválása, amely a fényt és a többi világot képviseli. Egy másik vonzó lehetőség - Anubis képe fegyverrel - a harcra való hajlandóság és az élet nehézségeinek leküzdésére való képesség.

HASZNÁLJA A FELELŐSSÉGT

Kérjük, adja meg a megjegyzést!
Kérjük, írja be ide nevét