A mai kiadvány a legvilágosabb trendekre és a divatos női csizmákra vonatkozik az őszi-téli 2017-2018-as szezonban. A divatos női csizmák őszi-téli gyűjteményeinek legújabb bemutatásait követően 12 fő aktuális trendet különböztetünk meg.

A szezon őszi trendjei - 2017. és 2018. tél

Boka csizma

A vastag ék és a magas emelvényű csizma nagyon népszerű. A talp ez a formája praktikus és tökéletesen védi az őszi hideg kellemetlen és bosszantó mínuszaitól: piszkos eső, sólyom és hideg. Különböző opcióknak köszönhetően a boka csizma nemcsak a nyugodt, mért életáramú nőknek, hanem az aktivistáknak is alkalmas.

Csipkés csizma

A modern gyűjteményekben a 2017-2018-as csipke-csizmák vezető pozíciót töltenek be, mivel kialakításuk biztosítja a mozgások kényelmét. Egy ilyen modell megszerzése megnyitja a meglepő felfedezések, őszinte érzések és merész álmok lehetőségét.

Katona csizma

Az ősz és a tél valódi trendje a női csizma.A katonai lábbeliként stilizált modell kényelmes és praktikus, mivel a női szekrényből sok dolgot kombinál.

Cowboy csizma és kaland kaland

A cowboy stílusban csizmában vagy csizmában lévő ruhák illik a népi vagy országos stílusban. Érdemes megfontolni a mindennapi választást, mivel az ilyen csizmák látványossággal és határozottsággal fogják szolgálni a tulajdonosokat a mindennapi életben.

Csizmák - csövek

A 80-as évekből győzedelmesen visszatérő, kiterjesztett tetejű csizmák a legnagyobb hangsúlyt fektetik a képen. Egy sajátos modell enyhén durva megjelenésű, de elég eredeti ahhoz, hogy az elegáns nők cipőjével a polcra kerüljön.

© Noa Griffel 2015

Csizma, harisnya és csizma

Megbízhatatlan kialakítás, a boot-csizmák ideális modellje, amelyek ismét a kifutópályán vannak. Csak ezúttal a tervezők sokoldalúak voltak a stílusos, magas sarkú cipővel, a díszítő elemekkel és az új színes megoldásokkal. Csizmák - harisnya kissé a jackboots alatt, de ez nem akadályozza meg, hogy észrevétlenek legyenek, és szinte minden ruha alatt menjenek.

Bársony csizma

A divatstisztisták az elkövetkezendő szezon lenyűgöző újdonságát ajánlják - bársonyos csizmákat, amelyek biztosan megismétlik a divatbemutatók elegáns képét. A bársonyos anyagot a sarok és a platform megmunkálására használják, amely lehetővé teszi a bársonyos kép újszerű megjelenését.

Selyem csizma

A szezon legfőbb híre a selyem csizma. A selyem anyagokból készült női csizmák életének szépségét érezhetjük, amelyek a következő hideg évszak ősszel - télen 2017 - 2018-ig fejlődnek. A látványos kép megteremtése előnyben részesíti a sarokból álló selyemcipőt, amely az együttesben lesz a fő hangsúly.

Forró piros csizma

A vörös csizma csak a nők számára készült, állandó vonzerejét és szenvedélyét mutatva mindent. A piros csizma tulajdonosai nemcsak túlzott igényeket támasztanak magukkal, hanem másokkal is. A vörös cipőket már régóta viselték a mindennapi életben, a munkában és a pártban.

Tökéletes fehér csizma

A fehér női csizmák a bohém elegáns varázsát szimbolizáló modern divatok álma. Az ilyen csizmák lehetővé teszik a tulajdonos számára, hogy felejthetetlen benyomást tegyen. A tökéletes fehér csizmáknál először be kell fogadni. Divatos kép létrehozásakor ne feledje, hogy a legjobb fehér barátok kékek és kékek, rózsaszínű, malachit és fekete.

Hüllő utánzat

A szezon kulcsképe ősz - tél 201g - 2018 - sokkoló és avantgárd. Kényelmes és elegáns csizmák, amelyek utánozzák a hüllők bőrét, jól járnak az ábrán látható ruhákkal. Ne használjon lakk kiegészítőket a képben, különben veszélybe kerülhet a figyelem és az érdeklődés az ultra-modern női csizmák ellen.

Díszített csizma

Trendi kísérletek nem kímélhetők és a következő szezon. A tervezők egy érdekes változatot hoztak létre, amely a flitterekkel, strasszokkal és díszített sarkú női cipők széles választékával készült. Az ilyen modellek nagyon merészek. De rögtön figyelmeztünk, díszített csizma nem a mindennapi viselet!

Divatos cipő textúra

Természetes anyagok

A természetes anyagok, mint a bőr, velúr, kabát, szőrme és cserzett anyag cipője továbbra is fontos marad.

műbőr

Megfizethetőbb és olcsóbb lehetőségek a női őszi-téli bőrbőr csizmáknak: bőrkabát vagy öko-bőr.

A divatos csizmák divatos árnyalatai az őszi szezonban - 2017 - 2018

Ismerje meg a divat trendjeit és inspiráljon!

Trendi akvamarin

Önálló színű akvamarinból készült csizmák jól néznek ki az esős szürke hátterében. Kiváló választás a glam alkalmi használatra. Kísérletezzen kék színnel, hozzon létre új egyedi képeket, és ellenállhatatlan lesz az akvamarin elegáns csizmájában.

Hit női csizma 2017 - 2018: csillogás

A Space Metallic lehetővé teszi, hogy szikrázzon és ragyogjon a közelgő szezonban. A kreatívan tervezett csillogó modellek teljesen vakok lesznek.

Legendás unalmasság

A természetes bőrre emlékeztető matt kivitelezésű őszi csizmákban megfelelő. A matt anyag nagyon praktikus őszi esős esték.

Őszi csók

Az ősz a tarka levelek és a fényes virágok ideje. A színes színekből készült csizmák egyedülálló változatosságot nyújtanak a mindennapi életben. Különösen relevánsak azok a stílusok, amelyekben a lábujjak része kontrasztos színben készül a fővel. Aranyos többszínű blotok díszítik a női csizma néhány modelljét. Színes, észrevehető és a lehető legegyszerűbb!

A női csizma divat folyamatosan változik. A cipők tervezői átalakítása 2018-ban demokratikusabbá vált és közelebb került a valós élethez. Azonban a szezon ősszel - télen 2017 - 2018-ig új cipőmodelljei vannak, amelyek meglehetősen merészek. De miért nem kap ilyen dolgot? Coco Chanel azt mondta: „Ha egy nő jól van, akkor jól öltözött!”

Összefoglalva, egy érdekes választékot ajánlunk a női csizma legforróbb és legmodernebb modelljeiről.

HASZNÁLJA A FELELŐSSÉGT

Kérjük, adja meg a megjegyzést!
Kérjük, írja be ide nevét