Bizonyára már sok divatos nő nem várhat arra, hogy megtudja a közelgő hideg évszak aktuális trendjeit. Ezúttal a kabátról fogunk beszélni, és megtudni a 2017-2018 ősz-tél év divat trendjeit.

Hosszú kabát

A jövő szezonjának egyik fő trendje egy maxi hosszúságú kabát, amely tökéletes mind az üzleti, mind az alkalmi viselethez.A karcsú és magas hölgyek tervezői A-sziluetteket, klasszikusokat és kabátot viselnek a derekát hangsúlyozó övvel.

A buja hölgyeknek figyelniük kell a túlméretezett modellekre, a kókuszokra és a félig laza vágásra.

Univerzális formátumú hosszú kabát - szőrme és puffadt modellek. Az első kiváló alternatíva lehet egy drága bunda számára, a második pedig a kabátot helyettesíti.

A tervezőgyűjteményekben gyakrabban láthatunk semleges fekete, kék, bézs és tégla árnyalatokat.

Rövid kabát modell

Az aktuális lehetőség az ősz elején, amikor az időjárás még mindig elégedett az utolsó melegséggel. Ez az ősszel divatos, kettős mellű, klasszikus modellek, csatok vagy gombok, kabátok, dzsekik, valamint bonyolultabb stílusok.

Vágott ujjak

A 2017-2018-as divatos őszi-téli szezonban az elegáns kabátok nem csak melegek, hanem mások figyelmét is felkeltik. A szokatlan hüvelystílus nagyszerű módja ennek a hatásnak.

ujjatlan

A globális felmelegedés előrejelzéseivel együtt a tervezők is ebben az irányban mozognak. És ebben az esetben az őszi-téli időszakban ruháik vannak divatosoknak. Természetesen sokak számára a kabát és az ujjatlan szőrme kabátok gyakorlatiassága meglehetősen kétségesnek tűnhet, de a privát autóval való szépségek esetében ez a divatos szekrény nélkülözhetetlen „árboc”. Ráadásul egy ilyen dolog csodálatosnak tűnik hosszú kesztyűvel vagy meleg pulóverrel. És meleg és divatos!

Ujjak ujjú

A terjedelmes ujjú bevonat praktikus és divatos. A körte alakú figurákkal rendelkező nőknél ez a modell nagyon harmonikusnak tűnik. A kabátok nem kevésbé stílusosak a teljes hosszúságú, hosszú ujjú ujjakkal, amelyek kényelmesen elrejtik a túlzott vékonyságot és a teljes karokat.

Szőrzet a vállak megnövelt sorával

Ez a modell két változatot foglal magában: az első - egy kibővített vállhajtással, ami a vállakat élesen teszi, és miniatűrebbé teszi a női alakot; a második - a süllyesztett varrással leeresztve. Az utolsó opció leggyakrabban egy túlméretezett kabátban található, ami nagyobb figyelmet fordít a térfogati vágásra.

övezet

A trendben mind a hosszú, mind a vékony pántok, amelyek egy íjjal köthetők össze, vagy egyáltalán nem kötődnek. Ezúttal a tervezők a nagy fém kerek vagy téglalap alakú csatokra összpontosítottak.

sejt

A közelgő őszi-téli szezonban kedvelt sok sejt is népszerű lesz. Ma a tervezők kreatívan gondolkodnak és mindenféle változatot hoznak létre a nyomtatásban - bármilyen kombinációban és árnyalatban.

Vichy ketrec, a híres kockás, és a libatalp gyakran a világhírű híres fővárosok járólapjain villant.

„Halszálkás”

A trendben a klasszikusok - gyapjú és drapéria bevonatok - egy másik megnyilvánulása a halszálkás mintával.

Virágnyomtatás

Nagy és kis virágokat, valamint nagy csokrokat a híres divattervezők nagyra becsülnek, és nem csak nyáron.

Virágmotívumok meglehetősen kreatívak, de nem kevésbé divatosak más divatos mintákkal - állati nyomtatással vagy ketrecdel.

„Predatory” nyomtatás

A „Leopard” a következő hideg évszakban nem kevesebb, mint a tavaszi színek.

absztrakció

Különösen kifejező absztrakció a téli kollekcióban nyilvánul meg. Nyilvánvalóan a tervezők kifejezték, hogy meg szeretnék ismételni a fagyos minták varázsait, vagy éppen ellenkezőleg, emlékeztetni a színes virágos nyári mezőket.

Monoluk

A több évszakos monoton képek divatja nem hagyta el a dobogót. Ma a couturier enyhén diverzifikálta ezt a tendenciát, kombinálva több árnyalatot és anyagot.

Kék szín

A szokásos alapszínek fényében a fényes kék kabátok hihetetlenül stílusosak és kifejezőek voltak. Ebben az évben a divatipar élvonalában volt a színes kikötő.

Teljesen fehér

A semleges fehér szín a divatbemutatók kulcsa is. Nem túl praktikus, de egy ilyen ártatlan nőies képet érdekesen megverték a Giambattista Valli, az Ermanno Scervino, a Sportmax, az Oscar de la Renta és más márkák.

szőrme

A 2017-2018 őszi-téli szezon vitathatatlan tendenciája a luxus nyérc, astrakhan szőrme, szőrme, prémes gallérral körülvett modell.

Nem kevésbé releváns a műszőrme modelljei. A varrott, fényes szőrmehüvelyek, amelyek a hajtogatást alkotják, egy trendi találatot jelentenek.

Gyapjú, cicka és kasmír

Kiegészítés nélkül: egy hangulatos, puha, meleg vászonbőr, gyapjú vagy kasmír örök divat!

bőr

A szín vagy a fekete, a szabadalom vagy a matt, a vinil bőr, valamint a hüllő utánzatok tökéletesen illeszkednek a teljesítményéhez. A következő szezonban egy bőrkabát és a kasmír és a tweed büszkélkedhet a divatpályán.

Báránybélés

A Proenza Schouler, a Balmain és a Peter Pilotto őszi-téli 2017-2018-os gyűjteményeiben bizonyították, hogy a báránybőr kiváló alternatívája a szőrnek. A báránybélés kényelmesebb, praktikusabb és ugyanakkor nagyon stílusos a mindennapi divatban.

Coat-ruha

A jövőben a hideg évszakban a kabátköpeny teljesen nem rosszabb a többi modellhez képest. A viselet divatos, különböző módon: mind széles, mind az öv alatt.

Oversayz

A trend-felügyelet továbbra is releváns. A tervezők a nadrágruhákkal kombinálják és szándékosan hangsúlyozzák a többrétegű ruhák mennyiségét.

katonai

A trendben minden olyan, ami úgy néz ki, mint egy egyenruha vagy kabát. De a közelgő szezon igazi kedvence az egyenes, hosszúkás kabát.

köpeny

A kabát kialakításának nagyon eredeti változata a különböző köpenyek, köpenyek, poncsó. Mind a hosszú, mind a rövid modellek divatosak lesznek. A kabát ez a változata tökéletes bármilyen stílushoz.

A kabátot takarja le

Bár a tavalyi zakó egy trend, de csak ma érezték magukat a modern divatáruház szekrényében, és nagyon népszerűvé váltak.

Hogyan viseljen kabátot?

A teljesen gombos kabát természetesen meleg, de sajnos nem releváns. A meleg őszi időben divatos viselni azt az ekén, csak dobja át a vállán, vagy véletlenül elhelyezi az ujjakat.

Klasszikus modellek, stílusos köpenyek, párnázott kabátok vagy kockás árokburkolatok - az elkövetkezendő hideg évszakban biztosan van valami, amit lehet választani. Még a leginkább divatos nők is könnyen választhatnak, amit szeretnek és éreznek.

HASZNÁLJA A FELELŐSSÉGT

Kérjük, adja meg a megjegyzést!
Kérjük, írja be ide nevét