Az iskolai évek során sokan naplót tartottak azért, hogy valami intimet rögzítsünk benne. Például gondolatok arról, hogy mi történik az életben, a szimpátiákról és a szülőkkel való kapcsolatokról. De az idők megváltoznak, és most szinte mindenkinek van egy naplója. Végtére is, ez jelentősen leegyszerűsíti az életet, kiküszöböli a fontos információk fontosságát a fejében. A tudósok azt állítják, hogy egy napló vezetése egyáltalán javíthatja a jólétét, nevezetesen a nyomás és az alvás normalizálását. És ha még mindig nincs ilyen, akkor ebben a cikkben sok példát láthatunk arról, hogyan lehet egy napló vezetését érdekes hobbivá alakítani.

Célok és álmok

A napló elsősorban személyes hely. Ezért az első dolog, amit be kell írni, a célod. Ezek az év fontos álmai és tervei lehetnek.

Ötletek az ld-hez

Kiválaszthatja a speciális lapokat az aktuális ügyek és célok rögzítésére, amelyekre Ön törekszik.

személyes napló lányoknak

Megjegyzéseket vagy megjegyzéseket tehetünk arról, hogy mit kell elérni. Egy bizonyos idő elteltével nagyon érdekes lesz olvasni és megjegyezni, hogy mi történt és mi nem.Ez egy nagyon hasznos gyakorlat, mert lehetővé teszi, hogy elemezze tevékenységeit, kiemelje a fontos és kiemelt fontosságot, valamint megértse, hová menjen tovább.

Könyvek és nézett filmek olvasása

Mindannyian egyformán vagyunk önfejlesztéssel, különböző filmeket nézünk és könyvet olvasunk. Ezért lehetőség van arra, hogy a naplóban helyet foglaljunk el azoknak a műveknek a felírására, amelyeket meg kíván nézni vagy olvasni.

Furcsa módon az ezekből a forrásokból kapott információk nagyban befolyásolják a további cselekvéseket és az életet általában. A könyvek vagy filmek mini-véleményeinek írása jó módja annak, hogy átgondolják mindent magadnak, és jelöljék meg a legfontosabb pontokat. Egy ilyen egyedi katalógus segítségével érdemes, érdekes filmet vagy könyvet ajánlani a barátaidnak.

Az élet boldog pillanatai

A mindennapi életben nagyon gyakran nagyon kellemes örömmel fordul elő. És abban az időben úgy tűnik, hogy egy életre emlékeznek. De egy hónap múlva nem emlékszik azokra az érzésekre és érzelmekre, amelyeket tapasztaltál. Ezért használja a naplórészletet az egész életet alkotó örömteli pillanatok rögzítéséhez. Úgy tűnik, hogy nincs értelme, de higgy nekem, idővel rájössz, hogy ezek a legértékesebb bejegyzések. Végtére is, emlékeztetni fogják, hogy milyen szórakoztató és jó volt bizonyos emberekkel. Emlékeztetnek majd arra, hogy ki vagy és most vagy. Segítségükkel meghozhatod a helyes döntést, és elérheted a céljaidat.

Kedvenc ételek

Ha szeretne utazni, látogasson el új helyekre, és inkább ízletes ételeket vegyen igénybe, ügyeljen arra, hogy jegyzeteket készítsen érdekes receptekkel, az ízletes ételek és italok nevével. Csatlakoztassa a fantáziát, rajzoljon, használjon különböző matricákat és matricákat. Mindez segíteni fog az élelmiszer-szekció diverzifikálásában.


Ne felejtsük el figyelni a napi vízmennyiséget. És jobban tegye a megfelelő jegyzetet a naplóba.

Utazó megjegyzi

Az utazások bővítik a látóköröket, megváltoztatják az embereket és különleges érzelmeket adnak. És ha sikerül meglátogatnia a különböző városokat és országokat, akkor ne hagyjon ki egy percet, és győződjön meg róla, hogy mindent le kell írnia. Ezek lehetnek első látványok vagy történetek a különböző látnivalókról és arról, hogy milyen helyeken látogattak meg.

Kiegészítsük ezeket a részeket fényképekkel, vázlatokkal, különböző jegyekkel, tokenekkel és számlákkal. Mindezek a bejegyzések emlékeztetni fogják, milyen nagy az utazás. És miután elolvasta a saját érzelmeit, feltétlenül újra megrendeli jegyét.

Lehetőség van olyan listák készítésére is, amelyeket egy utazás során magával kell vinnie. Vagy írjon arról, hogy mely országokat tervezi meglátogatni ebben az évben. Az ilyen listák nem csak egyszerűsítik az életet, hanem motiválják Önt a cselekvésre.

Idézetek és minden, ami inspirál

Minden ember valamit motivál, legyen az egy élet vagy sorozat története, egy olvasott könyv vagy egy divat magazinból származó kifejezés. Ne habozzon, és jegyezze fel, amit szeretne a naplóban. Az ilyen mondatok inspirálnak, segítenek abban, hogy nehéz pillanatokban léphessenek előre.

Mindenesetre ne feledje, hogy a napló valami, ami csak Önnek tartozik. Ezért írj bele mindent, amit látsz. Lehet, hogy még a boltba való belépésre, egy újfajta tea megjelenítésére vagy a születésnap megünneplésére vonatkozó tervekre is sorolható.

8 MEGJEGYZÉSEK

    • Helló!Oroszországban azonban nehéz megtalálni a gyönyörű naplók fényképeit. Ha bármilyen opciója van - megosztás - boldogok leszünk. Köszönöm!

  1. Elvileg nem rossz, de egyetértek azzal a lánysal, aki a fenti választ írta. Legalább írjon egy fordítást a kép alá.
    köszönöm a figyelmet

  2. És nem érdekel a fordítás. Egyszerűen vizuálisan az inspirációhoz. Talán írok, nagyon különböző gondolatok. Köszönöm a munkát !!! Jó választás.

  3. Igazán szép képek, egy vizuális példa számára - a dolog) A kifejezés nem világos - fordító segítséget nyújtani. Bár az ilyen képeken belül, azt hiszem, írhatsz, ami szükséges) Köszönöm a választást!

HASZNÁLJA A FELELŐSSÉGT

Kérjük, adja meg a megjegyzést!
Kérjük, írja be ide nevét